25 Σεπ 2020

Διεθνής διαγωνισμός "Thessaloniki Reedblocks Accordion Festival" - Σύνθεση του Σταύρου Μιχαλόπουλου στην τελική φάση

Ο συμπατριώτης μας Σταύρος Μιχαλόπουλος, ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, είναι γνωστός για το πάθος του με τη μουσική και το αστείρευτο ταλέντο του στο ακορντεόν. Πρόσφατα, στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ ακορντεόν "Thessaloniki Reedblocks Accordion Festival" που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη 25-27 Σεπτεμβρίου, το μουσικό έργο με τίτλο "Από τα Ρέκβιεμ... στην Ανάγκη για Ελπίδα" το οποίο συνέθεσε με έμπνευση τον εγκλεισμό του κορωνοϊού, με το οποίο συμμετείχε στον εν λόγω διαγωνισμό, στο πλαίσιο του "Accordionidts Create Music", "Ακορντεονίστες Δημιουργούν Μουσική", θα παρουσιαστεί στην τελική φάση του στην εναρκτήρια συναυλία, σήμερα Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Σταύρος Μιχαλόπουλος (αριστερά), συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου, τον Ιούλιο του 2018. Φέτος, λόγω συνθηκών κορωνοϊού, δεν πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις. Οι διοργανωτές υπόσχονται, το 2021, θα διεξαχθεί διπλό!

Ο Σταύρος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ευχαρίστησε το φεστιβάλ για την ευκαιρία και την τιμή επιλογής της σύνθεσής του σημειώνοντας: «Είμαι Ευγνώμων!!! Ποτέ να μην εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας!!! Είναι παιδιά μας!!! Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον φίλο Νίκο Καρβούνη Gilmnik Nikkarvoun, για την εξαιρετική ηχογράφηση!!!».https://www.facebook.com/events/620684531972544/

Παρουσίαση σε βιντεοπροβολή των συνθέσεων που στάλθηκαν στα πλαίσια της πρόσκλησης για «Σύνθεση εν μέσω καραντίνας» στην εναρκτήρια συναυλία του φεστιβάλ "GoJam: Accordion Goes Jazz".

Συμμετέχουν με έργα τους οι (με αλφαβητική σειρά):

Ανδριανάκου Κάτια
Βαμβουκλή Μαρίζα
Γκρίγκα Ντίνα (Si’n’Di duet)
Ζιγκερίδης Κωνσταντίνος
Θαβώρης Δημήτρης
Μιχαλόπουλος Σταύρος
Ferreira Junior (Βραζιλία)

* Η προβολή θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα (ή και αποκλειστικά εάν χρειαστεί) σε live streaming.
Είσοδος ελεύθερη (ήταν απαραίτητη η προκράτηση θέσεων και οι θέσεις έχουν όλες, πλέον, καλυφθεί. Αν υπάρξουν ελεύθερες θέσεις οι διοργανωτές θα προχωρήσουν σε σχετική ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής, 25/9).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required