8 Σεπ 2020

Στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Tour Natur 2020 ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

Mε αυτόνομο περίπτερο για τη Σάμο στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Tour Natur 2020 συμμετείχε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου, κ. Αναστάσιος Νικολαϊδης.


Η έκθεση Tour Natur προσφέρει, κάθε χρόνο, την ευκαιρία στους επισκέπτες όλων των ηλικιών να πληροφορηθούν για τις πραγματικά βιώσιμες μορφές διακοπών, να γνωρίσουν πολλές περιοχές με δημοφιλή πράσινα μονοπάτια πεζοπορίας και να συγκεντρώσουν εξειδικευμένες σχετικές πληροφορίες από τους εκατοντάδες τουριστικούς πράκτορες και εθνικούς φορείς τουρισμού από όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν σε αυτήν.


Η Σάμος συμμετείχε με την καμπάνια Samos Explore within προβάλλοντας όλες τις εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρει το νησί μας! 

Στόχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου είναι η προσέλκυση νέων ομάδων επισκεπτών και η προβολή του νησιού ως έναν προορισμό που προσφέρει απαράμιλλη και αυθεντική ομορφιά καθώς και άπειρες δυνατότητες για outdoor δραστηριότητες όλες τις εποχές του χρόνου!


"Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για την σταδιακή επανέναρξη των τουριστικών εκθέσεων μετά από 6 μήνες απαγόρευσης των μεγάλων εκδηλώσεων. Παρόλο που υπήρχε συγκρατημένη συμμετοχή του κοινού, το περίπτερο του Δήμου μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και πραγματοποιήθηκαν κάποιες πολύ σημαντικές συναντήσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον", αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required