15 Οκτ 2020

Ας βελτιώσουμε τον τόπο μας – Οι νέες ψηφιακές εφαρμογές του δήμου Ανατολικής Σάμου

Μετάβαση στη νέα εποχή πραγματοποιεί ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, κερδίζοντας σε κόστος, ταχύτητα, προσβασιμότητα και ασφάλεια δεδομένων.  

Στον 5ψηφιο αριθμό 15109, ο κάθε πολίτης μπορεί να επικοινωνεί απευθείας  24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να δηλώσει το πρόβλημά του. Το ειδικό πενταψήφιο σύστημα ειδοποίησης και καταγραφής του Δήμου Ανατολικής Σάμου αποτελεί ένα ουσιαστικά χρήσιμο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων τόσο για τη Δημοτική Αρχή, όσο και για τους ίδιους τους πολίτες.

 

Παράλληλα και μέσω της ψηφιακής εφαρμογής ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του site www.islandofsamos.gr ή απευθείας από τον σύνδεσμο http://imcity.islandofsamos.gr/ ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να δηλώνει προβλήματα σχετικά με την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και την ύδρευση, με τη δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας και στίγματος σε χάρτη. 
Ο Δημότης θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την πορεία του αιτήματός του.

 

Οι νέες Τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΤΠΕ) αποτελούν αναμφίβολα πηγή αλλαγής, κοινωνικής και οικονομικής, και η επίτευξη της αλλαγής των διαδικασιών, δεν μπορούν παρά να θεωρηθούν επένδυση για το μέλλον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required