20 Οκτ 2020

Δ. Κουρσουμπάς - Επίσκεψη στη Σάμο από τον αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης & Αθλητισμού

Επίσκεψη στην Σάμο πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, έχοντας συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων. 

Ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος συνοδεύονταν από τον ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας Νίκο Βασιλείου, επισκέφτηκε στο γραφείο του τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Διακοσταμάτη όπου και ενημερώθηκε για θέματα της περιοχής.

Στη συνέχεια μετέβη στο Στάδιο Καρλοβασίου και στο Γήπεδο Κοντακέικων και ενημερώθηκε από τους τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα ο κ. Κουρσουμπάς, είχε συνάντηση στα νέα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων Πυθαγόρας και ΑΕ Καρλοβασίου, οι οποίες εκπροσωπούν το νησί στις Εθνικές Κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καταγράφοντας τα προβλήματα και τα αιτήματά τους για στήριξη από την Περιφέρεια. Τέλος είχε συνάντηση με τον περιφερειακό σύμβουλο Μανώλη Κάρλα στην οποία συζητήθηκαν οι τρόποι ανάδειξης του Μύθου του Ικάρου, με την διοργάνωση μιας Αεραθλητικής και Πολιτιστικής εκδήλωσης παγκόσμιου βεληνεκούς που θα προσελκύσει αεροπόρους και λάτρεις της αεροπορίας από όλο το κόσμο (Ακαδημίες Ιπταμένων-Αερολέσχες-Συλλόγους), όπως είχε συμβεί το 1991.  



Αμέσως μετά ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρσουμπάς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η λογική του περιφερειάρχη είναι να βρισκόμαστε κοντά στα νησιά μας συνεχώς και να έχουμε συχνή επαφή με τους τοπικούς φορείς, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα τους. Η επίσκεψή μου στην Σάμο είχε αυτό τον σκοπό. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, με εκπροσώπους συλλόγων και φορείς του αθλητισμού και να επισκεφτώ αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προβλήματα και τις ελλείψεις αυτών. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους του αθλητισμού εδώ και θα τους στηρίξουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Περιφέρειας με κάθε τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required