4 Οκτ 2020

"Ύποπτο" κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος Covid-19, σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, για προληπτικούς λόγους, απολύμανση στο Δημαρχείο, στους χώρους που στεγάζονται Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, (Δ/νση Κ.Ε.Π., Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Πρόνοιας, Δόμησης), καθώς και στον χώρο των συνεργείων του Δήμου.
Σε ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει πως στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, από τη Δευτέρα 05/10/2020, οι Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου θα λειτουργούν κανονικά, αλλά για μία ακόμη φορά επισημαίνεται η ανάγκη χρήσης των εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω των οποίων δεν καθίσταται αναγκαία η φυσική παρουσία αυτών.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος των πολιτών στις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
"Οι περιστάσεις απαιτούν, από όλους μας, την επίδειξη υπευθυνότητας, τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και την αποφυγή του όποιου εφησυχασμού.
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα εφαρμόσει επακριβώς τις όποιες οδηγίες και πρωτόκολλα παρασχεθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ενημερώνοντας άμεσα τους πολίτες.", αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required