15 Νοε 2020

8 χρόνια χωρίς τον Βαγγέλη Σιδηρουργό

8 χρόνια από τον θάνατο του τ. δημάρχου Καρλοβάσου και επί σειρά ετών νομαρχιακού συμβούλου, Βαγγέλη Σιδηρουργού, συμπληρώθηκαν την 14η Νοεμβρίου 2020. Σε μήνυμά του, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, αναφέρει τα εξής:

«Συμπληρώνονται σήμερα 8 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ευπατρίδη, του αγωνιστή και σπουδαίου αυτοδιοικητικού άντρα, Βαγγέλη Σιδηρουργού.


Ο Βαγγέλης Σιδηρουργός υπηρέτησε με πάθος και όραμα όλους τους βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε, δήμαρχος, νομαρχιακός σύμβουλος, ακόμη και δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να συνδράμει στην  συλλογική προσπάθεια για την πόλη μας, για τον τόπο μας. Οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε έργα και δράσεις που άλλαξαν την όψη αλλά και την κουλτούρα της περιοχής.

Είχα την τιμή και την τύχη να συνεργαστώ στενά μαζί του, να μπολιαστώ από την πολιτική του κρίση, ταοράματά του, την αγωνία και την εργατικότητα που τον διέκρινε. Η προίκα που μας κληροδότησε είναι τεράστιακαι είναι οδηγός στις δύσκολες ώρες που ζούμε. Η ζωή και το έργο του μας εμπνέουν, μας οδηγούν και μας κάνουν να πιστεύουμε ακόμη πιο πολύ πώς, και αυτή την δύσκολη στιγμή, θα καταφέρουμε να σταθούμε στα πόδια μας, να προχωρήσουμε μπροστά, να δώσουμε στον τόπο και τους ανθρώπους του αυτά που τους αξίζουν.

Αλέξανδρος Λυμπέρης

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required