17 Νοε 2020

Την επίλυση των προβλημάτων για την ομαλή λειτουργία της τηλεκπαίδευσης ζητά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου

Την προμήθεια των κατάλληλων μέσων για όλες τις οικογένειες, προκειμένου να επιλυθεί το εν λόγω πρόβλημα, ώστε να ξεκινήσει η ομαλή λειτουργία της τηλεκπαίδευσης, ζητά με επιστολή του προς τους αρμόδιους φορείς ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου.


Στην επιστολή του αναφέρει:


Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν της απαγορεύσεως φυσικής λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων λόγω της εξάπλωσης του Covid 19, αποφασίστηκε η τηλεκπαί-δευση για τους μαθητές.


Τα ανωτέρω μέτρα δυστυχώς δημιουργούν προβλήματα σε πάρα πολλές οικογένειες λόγω μη ύπαρξης των κατάλληλων μέσων ( laptop – tablet – pc ) τα οποία δεν δύνανται να αγοραστούν από τους ίδιους λόγω υψηλού κόστους, φανταστείτε δε τη δυσχέρεια που προκαλείται σε πολύτεκνες οικογένειες με παιδιά σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και ιδιαι-τέρως σε μια περιοχή που πρόσφατα χτυπήθηκε από φονικό σεισμό και προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα.


Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση συνδρομή σας για την προμήθεια των προαναφερθέντων μέσων για όλες τις οικογένειες προκειμένου να επιλυθεί το εν λόγω πρόβλημα ώστε να ξεκινήσει η ομαλή λειτουργία της τηλεκπαίδευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required