5 Νοε 2020

Στη Σάμο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, ο βουλευτής νομού Σάμου, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης θα έρθει στην Σάμο με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Χ. Τριαντόπουλο.

Η υπουργός Πολιτισμού μαζί με τον βουλευτή, μετά την άφιξη τους, θα αναχωρήσουν κατευθείαν για το Καρλόβασι όπου θα συναντήσουν τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. κ. Ευσέβιο και τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Α. Λυμπέρη, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, και θα επισκεφθούν τα μνημεία που επλήγησαν και το Μουσείο.


Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουν για το Βαθύ, όπου θα συναντηθούν με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Β. Πανουράκη, τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Στάντζο και τους γονείς των θυμάτων. Ακολούθως, η υπουργός συνοδευόμενη από τον βουλευτή, θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου και το Κάστρο του Λογοθέτη.

Ο γενικός γραμματεάς του υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος κατά την άφιξη του θα συναντηθεί με τους φορείς. Στις 12 το μεσημέρι στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, ο κ. Χ. Τριαντόπουλος, με τον βουλευτή Σάμου, θα παρουσιάσει λεπτομερώς τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανακούφιση και αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση των καταστροφών που προκάλεσε ο σεισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required