2 Νοε 2020

ΕΠΑΜ - Συμπαράσταση στους πληγέντες της Σάμου

Τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, μετά τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ της Παρασκευής 30/10/20, συντάραξαν όλο το πανελλήνιο. Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, βίωσε ο ίδιος το σεισμό και τα επακόλουθά του, καθώς βρισκόταν στο νησί στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.


Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ


«Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το ΕΠΑΜ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο άτυχων εφήβων, της Κλαίρης και του ‘Άρη, που κατά τη διάρκεια του σεισμού, έχασαν τη ζωή τους. Ο θάνατος τους παραμένει μια συνεχή υπόμνηση για το χρέος όλων μας, και κυρίως των πολιτικών φορέων, να αποκαταστήσουμε οτιδήποτε σαθρό και ετοιμόρροπο απειλεί τις ζωές μας και το μέλλον αυτής της χώρας. 

Δηλώνουμε την αμέριστη ηθική συμπαράστασή μας σε όλους τους πληγέντες από τον σεισμό κατοίκους του νησιού, επιχειρηματίες των οποίων η επιχείρηση καταστράφηκε ή πλήγηκε βαριά, πολίτες που έχασαν τα σπίτια τους, οικογένειες που διαμένουν σε αντίσκηνα στο δρόμο χωρίς στοιχειώδεις υποδομές διαβίωσης.

Τα μέλη της Τ.Ο. ΕΠΑΜ Σάμου βρίσκονται στο πλευρό όποιου χρειαστεί βοήθεια και υποστήριξη και πρόθυμοι να συνδράμουν στο έργο και των τοπικών φορέων.

Ευχόμαστε γρήγορα το νησί να ξεπεράσει και αυτήν τη δυστυχή περιπέτεια και να ανακάμψει.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required