9 Νοε 2020

Συνεχίζονται οι περιοδείες του ΚΚΕ στη Σάμο

Περιοδεία στο Πυθαγόρειο την Παρασκευή 6 και σε Μανωλάτες, Άμπελο και Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κώστα Τζίχα.


Στο Πυθαγόρειο σοβαρές ζημιές υπάρχουν στο λιμάνι Πυθαγορείου, στην προκυμαία του οποίου υπάρχουν ρωγμές και επικίνδυνα σημεία που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Σημαντικές ζημιές ακόμη έχει το εξωτερικό τείχος του Κάστρου, η εκκλησία της Μεταμόρφωσης και αρκετά σπίτια.
Στα χωριά Μανωλάτες, Άγιο Κωνσταντίνο και Άμπελο ζημιές εντοπίζονται σε σπίτια, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζουν ο προσήνεμος μόλος του Αγίου Κωνσταντίνου και η εκκλησία του χωριού με πτώση του καμπαναριού και μεγάλες ρωγμές στην τοιχοποιία.

Δέκα μέρες μετά το σεισμό, κλειστός παραμένει ο εθνικός δρόμος Βαθιού – Καρλοβάσου στα Αυλάκια εξαιτίας των κατολισθήσεων

Τις προηγούμενες μέρες αντιπροσωπείες της Τ.Ε. Σάμου επισκέφθηκαν τα χωριά των Κοντεϊκων, της Υδρούσας, του Πλατάνου καθώς και γειτονιές στο Καρλόβασι

Τα κλιμάκια του ΚΚΕ ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις θέσεις του ΚΚΕ για άμεσα μέτρα ανακούφισης του πληθυσμού, για αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, για την προστασία εργαζομένων και επαγγελματιών.
Άμπελος

Μανωλάτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required