10 Νοε 2020

Κορωνοϊός - Την προσοχή όλων των πολιτών εφιστά η διοίκηση του Νοσοκομείου

Με ανακοίνωσή τους, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου Νίκος Στεφανής και η πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Βασιλική Βελώνη, εφιστούν την προσοχή όλων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ακολουθεί αυτούσια η σχετική ανακοίνωση:


«Το νησί μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σεισμού και πανδημίας.

Γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι προσωπικές επαφές αλλά και οι μετακινήσεις προς το νησί είναι δύσκολο να περιοριστούν.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι η Σάμος μπορεί να έχει εξαιρεθεί από το SMS μετακίνησης, παρόλα αυτά, τα μέτρα θα πρέπει να είναι αυστηρά, δηλαδή καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μέτρα ατομικής υγιεινής, αποστάσεις.

Αυστηρό πλαίσιο στις μετακινήσεις προς το νησί με πρόταση σε όσους είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν προς το νησί της Σάμου να αυτοπεριορίζονται για λίγες ημέρες προκειμένου να περιοριστεί η τυχόν διασπορά του ιού στο νησί μας.

Ιδιαίτερα δε άτομα που τυχόν τίθενται σε καραντίνα θα πρέπει να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ειδικών και να παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για όσο διάστημα τους έχει συσταθεί.

Η αλληλεγγύη, η αυστηρή τήρηση των κανονισμών και η συνεργασία θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.»

Η Πρόεδρος                                                      Ο Διοικητής
Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων
Βασιλική Βελώνη                                  Νικόλαος Α. Στεφανής                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required