2 Δεκ 2020

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «...άμεσες ευνοϊκές συνέπειες στις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών...»

Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ για τις διαδικασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου. 


«Μετά από συντονισμένες, συνεχείς και πιέστηκες παρεμβάσεις μας, επισπεύσθηκε η δημοσίευση του ΦΕΚ 5293-1.12.2020 που οριοθετεί τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας μας ως περιοχές που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου.

Το γεγονός αυτό, όπως είναι αντιληπτό, έχει άμεσες ευνοϊκές συνέπειες στις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των πληγέντων.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναρμόδιους Υπουργούς (Υποδομών και Μεταφορών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών) που υπέγραψαν, κατά απόλυτη προτεραιότητα, την απόφαση αυτή, υλοποιώντας τις άμεσες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες έγιναν αμέσως μετά το σεισμό.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Στέλιο Κουτνατζή που έδωσε εντολή να δημοσιευθεί το ΦΕΚ άμεσα.

Ο Βουλευτής Ν. Σάμου
Καθηγητής Χριστόδουλος Ι. Στεφανάδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required