11 Δεκ 2020

Για την Κλαίρη και τον Άρη από την Ορεινή Τριχωνίδα


Με  πολύ αγάπη και θετική διάθεση μία οικογένεια από την  Ορεινή Ανάληψη Τριχωνίδας  προχώρησε σήμερα σε μια συμβολική κίνηση προς το Πυθαγόρειο Λύκειο Σάμου στη μνήμη των δυο νέων παιδιών, της Κλαίρης και του Άρη, που χάθηκαν στον πρόσφατο σεισμό.

 

Ο κ. Βασίλης & Δάφνη Λοίζου μαζί με τα τρία τους παιδιά τον Αντώνη, τη Στεφανία και τη Μαρία, κατέθεσαν ένα συμβολικό ποσό για τις ανάγκες του Σχολικού Συγκροτήματος, ενώ έστειλε βιβλία και δώρα από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου, κ. Γιώργο Χριστόπουλο, και επιστολή του Λυκειάρχη Θέρμου, κ. Κώστα Μαραγιάννη, συγκλονισμένοι και ευαισθητοποιημένοι από την απώλεια αυτών των νέων παιδιών

 

«Μια κίνηση που συνδέεται με την απώλεια και το χαμό δυο νέων παιδιών αλλά αναδεικνύει την αγάπη, τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη. Η αγκαλιά του Άρη και της Κλαίρης ας είναι το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων και ας μας συνοδεύει όλους, γιατί όπως είπαν και οι Καθηγητές στην κηδεία των παιδιών, εμείς σας μάθαμε λίγα, αλλά εμείς μάθαμε από εσάς το χαμόγελο που μας χαρίζατε απλόχερα, μάθαμε την αγνή ψυχή με την οποία μας προσεγγίζατε», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας Λοίζου από την Ορεινή Ανάληψη Τριχωνίδας .

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required