3 Δεκ 2020

Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.με Α. Βορείου Αιγαίου - Διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών σε Σάμο, Χίο & Λέσβο

Η περιφερειακή Ομοσπονδία Α.με Α. Βορείου Αιγαίου, ενόψει της 3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, οργανώνει σε συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων της Λέσβου, Χίου και Σάμου, εθελοντική αιμοδοσία, στις 3 Δεκέμβρη 2020. Στη Σάμο, στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Παντελεήμων», από τις 10:00 έως τις 14:00. 

Στη Λέσβο η αιμοδοσία θα γίνει στο τμήμα αιμοδοσίας του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου, από τις 09:00 έως τις 13:30. Στη Χίο, στο Ομήρειο Π.Κ. Δ. Χίου, από τις 09:00 έως τις 13:30.




Λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοιό, που απαγορεύει τον συνωστισμό, η Τράπεζα αιμοδοσίας της ΠΟΑμεΑΒΑ θα δέχεται εθελοντές-αιμοδότες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στα κέντρα αιμοδοσίας που ορίζουν τα τμήματα αιμοδοσίας, των Γενικών Νοσοκομείων, που αναφέρονται, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν κάθε φορά.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας και ιδιαίτερα τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι με τη προσφορά τους, δίνουν Ζωή σε όσους το χρειάζονται!!



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Σύμφωνα με το φερέφωνο του Σύριζα, την εφημερίδα Αυγή, ο Εθελοντισμός, είναι ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required