18 Δεκ 2020

Η Ονειρούπολη και το Μουσικό Σχολείο Δράμας στηρίζει τα παιδιά της Σάμου

Με τηλεδιάσκεψη και σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης παρουσιάστηκε, χθες, από τον Δήμο Δράμας, η διασκευή του τραγουδιού "Σαμιώτισσα", που αφιέρωσε το Μουσικό Σχολείο Δράμας προς τη δοκιμασθείσα από τον φονικό σεισμό Σάμο.

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε η ελπίδα πήρε μορφή από τους μαθητές του μουσικού σχολείου της πόλης της Δράμας, οι οποίοι μέσω τηλεκπαίδευσης, μαζί με τους ακούραστους εκπαιδευτικούς τους, ετοίμασαν, με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, ένα βίντεο αγάπης.

«Αυτή η εξαιρετική δουλειά αποδεικνύει πως μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Επίσης, μια μεγάλη ποσότητα σε παιδικά παιχνίδια και δώρα θα αποστείλει ο Δήμος Δράμας και η «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» στα παιδάκια της Σάμου που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες να ζήσουν το όνειρο και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κ. Τόλιου Αναστασία για την πρωτοβουλία τους και την έμπρακτη στήριξή τους στον τόπο μας. Αυτή είναι η Δράμα! Η Πρωτεύουσα της Αγάπης. Αυτοί είναι οι Δραμινοί ! Οι πρωταγωνιστές της Ελπίδας!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required