3 Δεκ 2020

Κεκλεισμένων των θυρών η Δοξολογία για τον Άγιο Νικόλαο

Κεκλεισμένων των θυρών θα τελεστεί η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην πόλη της Σάμου, λόγω των μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το ίδιο θα ισχύσει και σε όλους τους ναούς που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Αγίου Νικολάου, όπως αναφέρει η Μητρόπολη Σάμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Ἐν ἀναμονῇ τῆς ἑορτῆς τοῦ ἐν Ἁγίοις Πατρός ἡμῶν Νικολάου Ἀρχιεπισκόπου Μύρων τῆς Λυκίας τοῦ θαυματουργοῦ, τῇν ἐρχόμενη Κυριακῇ 6ῃ Δεκεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ Ευσέβιος θα ἱερουργήσει σύν Θεῷ εἰς τόν Ἱερόν Μητροπολιτικόν Ναόν τοῦ Ἁγίου Νικολάου Βαθέος καί θά προστεί τῆς Δοξολογίας ἐπί τῇ ἑορτῇ τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ, κεκλεισμένων τῶν θυρῶν, συμφώνως πρός τά ειδικά μέτρα ὑγιειονομικῆς προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊου.

Ομοίως θα λειτουργήσουν και όλοι οι πανηγυρίζοντες Ιεροί Ναοί αφιερωμένοι στην μνήμη του Αγίου Νικολάου κεκλεισμένων των θυρών αυτών εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας από της λοιμικής νόσου.

Παράκλησις δε προς ἅπαντας διά τήν τήρησιν όλων τῶν μέτρων πρός προστασία του εαυτού μας, των συνανθρώπων μας και το συμφέρον ὅλων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required