6 Δεκ 2020

Συλλυπητήρια για την απώλεια του δημάρχου Φούρνων Γιάννη Μαρούση

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημάρχου Φούρνων Γιάννη Μαρούση, που "έφυγε" από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, σε ηλικία 70 ετών, εξέφρασαν ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος καθώς και ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έχασε ένα πολύ ικανό στέλεχος και έναν άνθρωπο με πολλή αγάπη και με πλούσιο έργο για τον τόπο του», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανέφερε ότι «ο Γιάννης Μαρούσης για πάνω από 20 χρόνια ήταν ένας άνθρωπος αφιερωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με τις πρωτοβουλίες του συνέβαλε με έργα στην ανάπτυξη των ακριτικών Φούρνων και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών του. Η απώλειά του είναι οδυνηρή, πρωτίστως για τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που αγάπησε και ανέδειξε».

Συλλυπητήρια αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη

«Ο Γιάννης Μαρούσης υπήρξε πάνω απ’ όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαίρετος συνεργάτης για όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται κοντά του και ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση και τον τόπο του όσο λίγοι. Μπορεί σαν παρουσία το κενό που αφήνει πίσω του να είναι μεγάλο, η φιλοσοφία του και οι ιδέες του όμως θα αποτελούν πάντα την πιο γερή παρακαταθήκη για όσους θήτεψαν δίπλα του, ώστε να υλοποιήσουν όσα εκείνος οραματίστηκε. Βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Φίλε Γιάννη καλό σου ταξίδι και σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες.» 


Συλλυπητήρια δημάρχου Δυτικής Σάμου Αλέξανδρου Λυμπέρη

«Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του φίλου Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, Γιάννη Μαρούση. Του Δημάρχου που υπηρέτησε τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με ευαισθησία, ευσυνειδησία, εντιμότητα και εργατικότητα.
Οραματιστής και αγωνιστής. Δυναμικός, ασυμβίβαστος, ανήσυχος και διεκδικητικός κατάφερε να επιτελέσει ένα τεράστιο έργο στους αγαπημένους του Φούρνους και να αλλάξει την ζωή στον τόπο του.
Η απουσία του πολύ μεγάλη για το νησί του, μεγάλη για την αυτοδιοίκηση, μεγάλη και για εμάς τους φίλους του που τον ζήσαμε και τον αγαπήσαμε.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και σε όλους τους Φουρνιώτες για την απώλεια του Δημάρχου τους.» 

Συλλυπητήριο μήνυμα Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου Κινήματος Αλλαγής 

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του Κινήματος Αλλαγής αποχαιρετά με θλίψη τον επί σειρά ετών Δήμαρχο των Φούρνων – Κορσεών Γιάννη Μαρούση. Υπηρέτησε με μεράκι και όραμα τον τόπο του, ανανεώνοντας πέντε διαδοχικές φορές την λαϊκή εντολή των συμπολιτών του. Στην οικογένεια, τους οικείους του και τους κατοίκους των Φούρνων, τα θερμά μας συλλυπητήρια.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required