2 Δεκ 2020

Ευχαριστήριο του δήμου Δυτικής Σάμου

Ευχαριστήριο προς τη ναυτιλιακή εταιρεία Alberta Shipmanagement και την κοινοπραξία Blue StarFerries, εξέδωσε ο δήμος Δυτικής Σάμου.

Η δημοτική αρχή αναφέρει:

Εκφράζουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Κοινοπραξία Blue Star Ferries, που από την πρώτη στιγμή στήριξε τον Δήμο Δυτικής Σάμου, αλλά και όλο το πληγέν νησί μας, μετά το φοβερό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Η δωρεάν μετακίνηση οχημάτων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και οι μεγάλες εκπτώσεις που κατά καιρούς κάνει στους ταξιδιώτες μας αποδεικνύουν τη συμβολή της εταιρείας, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη του τόπου μας, δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό της πρόσωπο προς τον σαμιακό λαό.

Εκ μέρους των δημοτών μας και όλου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ναυτιλιακή εταιρεία Alberta Shipmanagement για την οικονομική ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ που κατέθεσε για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Η οικογένεια του κυρίου Νικολάου Ιγγλέσση είναι πάντοτε αρωγός και συμπαράστασης του δήμου μας, στηρίζοντας κατά καιρούς διάφορες ανάγκες του τόπου μας.



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Τα είχε τα 10000 ο κ. Ιγγλέσης ή τα δανείστηκε;;;. Πολύ γαλαντόμος.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required