7 Ιαν 2021

12 μέρες μετά, καμία απάντηση στο αίτημα του περιφερειάρχη για τη Σάμο

Με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης, έκανε γνωστή την μέχρι σήμερα αρνητική πορεία (καμία απάντηση), στο αίτημά του για χορήγηση 9.810.000 ευρώ ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός στη Σάμο.

«Eνημερώνουμε τους πολίτες ότι 12 ημέρες μετά το αίτημα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη για την χορήγηση του Ποσού των 9.810.000 ευρώ με σκοπό την αποκατάσταση ζημιών από τον καταστροφικό σεισμό στο οδικό δίκτυο, σε κτιριακές υποδομές και λιμάνια της Σάμου καμία απάντηση δεν έχει αποσταλεί μέχρι αυτή την ώρα από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να υπενθυμίζουμε στην Πολιτεία πως οι κάτοικοι των νήσων του Βορείου Αιγαίου ως Έλληνες Ακρίτες επιβάλλεται να μην αντιμετωπίζονται ως πολίτες «Β’ κατηγορίας» δυστυχώς δύο μήνες μετά τις επισκέψεις θεσμικών παραγόντων στη Σάμο και την εξαγγελία υποσχέσεων οι συνθήκες σε οδικό δίκτυο, λιμάνια και κτιριακές υποδομές μετά τον σεισμό στο νησί εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες και οι πολίτες του να προσπαθούν μόνοι και αβοήθητοι να επανέλθουν.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required