15 Ιαν 2021

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Βαθέος: Να υλοποιηθεί άμεσα η απόφαση για μεταφορά των μαθητών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

Την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά των μαθητών του Δημοτικού Βαθέος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας και κάνουν λόγο για εμπαιγμό εις βάρος των παιδιών.

Ο Σύλλογος αναφέρει:

 

Μετά από βομβαρδισμό ερωτήσεων που έχουμε δεχθεί από μέρους σας για το τι πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα, 18.1.2021, με τη δια ζώσης εκπαίδευση των παιδιών μας σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται η απόφαση της ΚΤΥΠ για τη χωρητικότητα του 2ου δημοτικού σχολείου. 

 

Ωστόσο, εγείρονται ερωτήματα κατά πόσο η ΚΤΥΠ μπορεί να δώσει έγγραφο για τη χωρητικότητα, όταν είναι αρμόδια μόνο για τη στατικότητα των κτιρίων. Απορούμε, λοιπόν, πώς γίνεται τόση συζήτηση για τη χωρητικότητα του 2ου δημοτικού Σχολείου, όταν μικρότερα σε εμβαδόν σχολικά κτίρια φιλοξενούν ήδη μεγαλύτερο αριθμό μαθητών από αυτόν που σήμερα φιλοξενούνται στο 2ο δημοτικό σχολείο. 

 

Από τη στιγμή που υπάρχει ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (άμεσα εκτελεστή) για τη μεταφορά των μαθητών μας στο σύνολό τους στο 2ο δημοτικό σχολείο απαιτούμε την υλοποίηση της και ο κ. Δήμαρχος με την κα. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αθμιας Εκπαίδευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εφαρμόσουν την απόφαση αυτή ως άμεσα αποκλειστικά υπεύθυνοι με σκοπό τη Δευτέρα τα παιδιά μας να ξεκινήσουν τη δια ζώσης εκπαίδευση στις σχολικές αίθουσες, που οι ίδιοι δημόσια αποδέχθηκαν ότι επαρκούν για το σύνολο των παιδιών μας. 

 

Οι αρμόδιοι να τηρήσουν τις δημόσιες δεσμεύσεις τους άλλως θα μας βρουν μπροστά τους. Τέρμα  οι μαθητές δύο ταχυτήτων και ο εμπαιγμός στο πρόσωπο των παιδιών μας! 

 


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required