10 Ιαν 2021

Επίσκεψη 3 γενικών γραμματέων στη Σάμο

Οι κ.κ. Τριαντόπουλος, Κυριαζόπουλος (πάνω δεξιά) και Μπακογιάννης
Ακόμη μία επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος (είχε προηγηθεί η επίσκεψή του και η συνάντησή του με τους φορείς του νησιού, στις 6 Νοεμβρίου 2020).

Ως γνωστόν ο κ. Τριαντόπουλος έχει αναλάβει τον ρόλο συντονιστή αποκατάστασης του νησιού και κάθε δεύτερη Παρασκευή πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη όπου με τον αντιπεριφερειάρχη, τους δημάρχους του νησιού, τον μητροπολίτη Σάμου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και μέλη του, συζητούν τις εξελίξεις και τι απαιτείται κάθε φορά ώστε να επουλωθούν το συντομότερο οι πληγές του σεισμού της 30ής Οκτωβρίου. 
Αυτή τη φορά, μαζί με τον κ. Τριαντόπουλο, θα επισκεφθούν τη Σάμο ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος καθώς και ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του κ. Τριαντόπουλου στο Βαθύ, στις 6 Νοεμβρίου 2020

Ο γενικός γραμματέας κ. Τριαντόπουλος συνομιλώντας με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο


Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Οι 3 γενικοί γραμματείς θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Σάμου με την πρώτη πρωινή πτήση (08:55) και θα έχουν συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο ενώ θα επισκεφθούν τον λιμένα Βαθέος και περιοχές της πόλεως όπου έχουν σημειωθεί ζημιές, ώστε να έχουν μια καλή εικόνα της κατάστασης. Ο κ. Κυριαζόπουλος θα συναντηθεί και με την πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κα Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη. Στη συνέχεια, με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, θα επισκεφθούν την Κοινότητα Κοντεΐκων, το λιμάνι Καρλοβάσου και θα περιηγηθούν σε περιοχές της πόλεως Καρλοβάσου καθώς και στην περιοχή των Βυρσοδεψείων. Προγραμματίζεται και επίσκεψη στην Κοινότητα Κοκκαρίου. Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ανατολικής Σάμου ενώ στις 13:30 θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου. Οι 3 γενικοί γραμματείς θα αναχωρήσουν την ίδια ημέρα, με την απογευματινή πτήση (16:35) για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required