31 Ιαν 2021

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πόλη της Σάμου, που είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός άντρας να χάσει τη ζωή του και άλλα τρία άτομα να τραυματιστούν, εκ των οποίων το ένα  σοβαρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 01.00 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο με κατεύθυνση την πόλη της Σάμου, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα.

Τη θλίψη του για τον χαμό του 21χρονου εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος. "Σήμερα ξημέρωσε μια μαύρη ημερα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαθέος και όλα τα μέλη μας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Προέδρου της Κοινότητας Βαθέος, κ. Σταμάτη Σεϊρλή, για τον άδικο χαμό του αγαπημένου μας Ραφαήλ. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και τα λόγια είναι περιττά μπρος την τεράστια απώλεια. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους. Καλό παράδεισο άγγελε μας...", αναφέρει ο Σύλλογος.

Με ανάρτησή του στο facebook  o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, αναφέρει: «Καλο ταξίδι Ραφαήλ. Βαρύ πένθος σήμερα για όλους μας και την Ελληνική Αστυνομία, από τον αδόκητο χαμό του νέου συναδέλφου μας Συνοριακού Φύλακα στη Σάμο.  Ο Ραφαήλ, έφυγε χθες τα μεσάνυχτα για την γειτονιά των αγγέλων συνέπεια τροχαίου ατυχήματος στη Σάμο, πολύ νωρίς μόλις 21 ετών. Ένας άξιος συνάδελφος, επαγγελματίας, γεμάτος όνειρα, δυστυχώς δεν είναι πια δίπλα μας.  Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους του και σε ολόκληρη την δική μας οικογένεια’.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required