24 Ιαν 2021

Ξεκινούν οι μεταφορές των μαθητών, μετά τις αλλαγές που προκλήθηκαν λόγω σεισμού

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταφορά των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά τις αλλαγές που έγιναν στις σχολικές μονάδες λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020.

«Ενημερώνουμε τους γονείς μαθητών ότι από αύριο, 25 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα, τα παιδιά θα μεταφέρονται με μεταφορικά μέσα, στις νέες έδρες φοίτησης που θα τα υποδεχθούν λόγο των προβλημάτων που προκάλεσε η σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020 και σύμφωνα με την αναδιάταξη του προγράμματος φοίτησης όπως το καθόρισε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα μέρος των μαθητών που φοιτούν στο Σχολείο Χώρας θα προσέρχονται στους Μυτιληνιούς, με δύο ξεχωριστά δρομολόγια ίδιας ώρας αναχώρησης και αποχώρισης.

Ο μαθητές του Παλαιοκάστρου θα μεταφέρονται στην πόλη της Σάμου, ενώ οι μαθητές του σχολείου Βαθέος θα αναχωρούν από την διασταύρωση λίγο πριν τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της Κοινότητας καθώς και από την περιοχή «Ποταμάκι».

Όσα παιδιά θα φοιτούν στο κτίριο της Πινακοθήκης θα φτάνουν στην διασταύρωση δίπλα από το ξενοδοχείο «Αιολίς» και με συνοδεία υπευθύνου προσώπου που έχει ορίσει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα μεταβαίνουν στο κτίριο. Ομοίως και όσοι μεταφέρονται με ταξί θα ακολουθούν παρόμοια διαδρομή.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου θα προσέρχονται στις αίθουσες του Λυκείου στο προκαθορισμένο ωράριο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required