26 Ιαν 2021

Συνεδρίασε εκτάκτως ο ΝΑΟΚ - "Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου, μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 11χρονης, τότε, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας προ 10ετίας από τον προπονητή της. 

Ο ΝΑΟΚ αναφέρει: 

«Ο εν λόγω προπονητής συνεργάστηκε με τον όμιλό μας, στα πλαίσια του στησίματος του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου, τους καλοκαιρινούς μήνες τα έτη 2015-16 . Κατά το διάστημα αυτό ουδέποτε παρατηρήθηκε ή ακούστηκε οτιδήποτε που μπορεί να παραπέμψει στα σημερινά γεγονότα . Ήταν πολύ εργατικός και αγαπητός σε όλους. Η συνεργασία μας έληξε, διότι ο όμιλος μας έκρινε ότι το τμήμα δεν ήταν βιώσιμο. 

Μας εξοργίζει το γεγονός ότι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες φιγουράρουν συνεχώς τα ονόματα του Ναυτικού ομίλου Σάμου και του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου, οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα συμβάντα. Ενώ ποτέ δεν ακούμε το όνομα του Ομίλου, αθλήτριας και προπονητή και την περιοχή που διαδραματίστηκαν όλα αυτά πριν 10 χρόνια. 

Νιώθουμε ότι με αυτόν τον τρόπο διασύρονται ανεπανόρθωτα και οι δύο Ναυτικοί όμιλοι του νησιού μας και φυσικά το ίδιο το νησί μας η Σάμος . 

Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα αυτός ο διασυρμός και να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required