9 Ιαν 2021

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος

Μετά από πρόσκληση που απέστειλε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη (το απόγευμα της Παρασκευής, 8/1) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου με τη συμμετοχή του δημάρχου, κ. Στάντζου, της διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Εμμανουηλίδου, των διευθυντριών Δημοτικών σχολείων Βαθέος και 2ου, εκπροσώπων των συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων Βαθέος και 2ου και σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας για το δικαίωμα στη δια ζώσης εκπαίδευση όλων των παιδιών.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκαν και αποφασίστηκαν:

Σήμερα το πρωί θα συνταχθεί κατεπείγον έγγραφο προς την ΚΤΥΠ για σύσταση επιτροπής με εξειδικευμένο μηχανικό, ο οποίος θα εξετάσει και θα πιστοποιήσει την καταλληλότητα του κτηρίου ως προς τη δυναμικότητα σε αριθμό μαθητών που μπορούν να φιλοξενηθούν τόσο στο κτήριο του 2ου Δημοτικού σχολείου, όσο και στην πινακοθήκη, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που επιτάσσουν οι νέες συνθήκες μετά την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού καθώς επίσης και της μετασεισμικής δραστηριότητας. 

Την πρώτη εβδομάδα, μέχρι να ληφθεί η πιστοποίηση της ΚΤΥΠ σχετικά με τον αριθμό που μπορούν να φιλοξενηθούν στα συγκεκριμένα κτήρια, θα συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση για το Δημοτικό σχολείο Βαθέος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required