30 Ιαν 2021

Kαταπτώσεις στον Περιφερειακό Βαθέος και στον Άγιο Δημήτριο Κοντακαϊκων

Κατολισθήσεις  σε σημεία του Οδικού δικτύου της Σάμου έχουν σημειωθεί και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου επισημαίνει πως υπάρχει κίνδυνος νέων κατολισθήσεων λόγω των καιρικών φαινομένων.

 Αυτήν  την  στιγμή  υπάρχουν  καταπτώσεις  στον  Άγιο  Δημήτριο Κοντακαίϊκων  και  επιχειρούν  μηχανήματα  του  Δήμου  Δυτικής  Σάμου.  Στο σημείο βρίσκονται ο Δήμαρχος Α. Λυμπέρης ο Αντιδήμαρχος Π. Λυμπέρης ο Πρόεδρος της  Κοινότητας  Καρλοβάσου  Μ.  Νικολού  και  ο  εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σάμου Ν. Βασιλείου, που συντονίζουν τις ενέργειες. 

 

Μετά από συνεδρίαση του ΣΤΟ Δυτικής Σάμου αποφασίστηκε το κλείσιμο του δρόμου και η παροχέτευση της κυκλοφορίας από τον παλιό δρόμο, λόγο της αυξημένης επικινδυνότητας που υπάρχει αυτή την στιγμή.           

 

Επίσης, υπάρχουν καταπτώσεις στον Περιφερειακό Δρόμο της Πόλης της Σάμου. Στο σημείο έχουν σπεύσει  άμεσα  μηχανήματα  του  Δήμου  Ανατολικής  Σάμου  για  να λύσουν το πρόβλημα, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Μ. Μητσός και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος Σ. Σειρλής που συντονίζουν τις ενέργειες.          

 

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Παρακαλούνται  οι  συμπολίτες  μας  να  είναι  ιδιαίτερα  προσεκτικοί  στις μετακινήσεις  τους, καθώς υπάρχει η πιθανότητα νέων κατολισθήσεων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Να μην παραβιάζουν τις αποκλεισμένες περιοχές, να μην προσεγγίζουν κτίρια τα οποία έχουν σημανθεί ή παρουσιάζουν εμφανείς βλάβες, να επιλέγουν ασφαλείς διαδρομές κατά την μετακίνηση τους".         

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required