3 Φεβ 2021

Εμβολιασμοί στους εργαζόμενους του Δήμου και στο Δημοτικό Γηροκομείο

Η αναγκαιότητα εμβολιασμού για τον Covid-19 ήταν το θέμα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου ο Αντιδήμαρχος σε θέματα προάσπισης και πρόληψης της Δημόσιας Υγείας, κ. Κιάσσος Εμμανουήλ, ενημέρωσε για το θέμα την Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Σάμου – Ίδρυμα Ντάελ, κα Αρβανίτη Παρασκευή, καθώς και εργαζομένους.

Έπειτα από δικές του ενέργειες και σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός του στην επιστημονικά υπεύθυνη ιατρό, Κα Δήμου ,από την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ για την ΠΕ Σάμου, θα πραγματοποιηθούν rapid-tests Covid-19, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο και ώρα 13:00 για όλους τους εργαζομένους του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 

Στις 9 Φεβρουαρίου, 23 Φεβρουαρίου, στις 13:00, θα διεξαχθούν rapid-tests Covid-19, υποχρεωτικά, σε όλο προσωπικό της Μονάδας Φιλοξενίας, στο χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου. 

Κύριο μέλημα αποτελεί η διενέργεια ελέγχων κάθε 15 μέρες σε όλο το προσωπικό της Μονάδας Φιλοξενίας Σάμου και μια φορά το μήνα δειγματοληπτικός στους εργαζομένους του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Ο μηνιαίος επαναλαμβανόμενος έλεγχος με rapid-test και ο προγραμματισμός του, θα διενεργείται κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη ιατρό κα Δήμου Ευτυχία. 

«Η διασφάλιση της Υγείας είναι υπόθεση όλων μας. Μοναδική άμυνα για τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και των ευπαθών ομάδων είναι μόνο ο εμβολιασμός κατά του Covid-19», αναφέρει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required