17 Μαρ 2021

«Να γιατί το θυμήθηκα»

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ
Ο φίλος μου Ευρυβιάδης Δημητριάδης διαβάζοντας στο «Σαμιακόν Βήμα» (Αρ. φύλλου 4266, 6-3-2021), τη δήλωση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργου Στάντζου ότι ως Έλληνας πολίτης συμπαρατάσσεται συνειδητά με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, θυμήθηκε το εξής περιστατικό. 

«Πριν από μερικά χρόνια όταν Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και Δήμαρχος Βαθέος ο κ. Φίλιππος Πετρούσκας είχε έρθει από την Αθήνα η κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αρμοδία για το Μεταναστευτικό ζήτημα, η οποία σε συγκέντρωση εκπροσώπων των κομμάτων εδήλωσε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί στη Σάμο ένα Κέντρο στο οποίο θα παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα πρόσφυγες και μετανάστες και μετά την ταυτοποίησή τους θα προωθούνται στην Αττική.

Από τους παρόντες ο μόνος ο οποίος έλαβε το λόγο ήταν ο κ. Γ. Στάντζος ο οποίος εδήλωσε ότι αν και έχει εκλεγεί με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με την απόφαση αυτή, γιατί τη θεωρεί επικίνδυνη για την τοπική κοινωνία και την εθνική ασφάλεια.
Όταν τυχαία συναντήθηκαν καθ’ οδόν ο κ. Στάντζος και ο κ. Ευριβιάδης, ο τελευταίος τον συνεχάρη θερμά για την παρρησία του και την ευθυκρισία του».
Ο φίλος μου Ευρυβιάδης μου ανέθεσε την καταγραφή του περιστατικού και να παρακαλέσω τον αγαπητό κ. Μάνο Στεφανάκη για τη δημοσίευσή του.

Με θερμές ευχαριστίες, Γιώργος Κ. Αγγελινάρας

Από την έντυπη έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required