3 Μαρ 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Σε «Βαθύ Κόκκινο» από αύριο το πρωί η Σάμος

Στο επίπεδο «Βαθύ Κόκκινο» εντάσσεται από αύριο το πρωί η Σάμος, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. 

Πριν λίγο, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, η Σάμος πέρασε στην κατηγορία Γ, Πολύ Αυξημένου Κινδύνου, στο «Βαθύ Κόκκινο». Η απαγόρευση κυκλοφορίας (αλλαγή κατά μία ώρα αφού ίσχυε από τις 18:00), από 19:00-05:00, ενώ περνούν σε αναστολή λειτουργίας όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης, εκτός των σχολείων ειδικής αγωγής. Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου, κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής.  Σε ισχύ η απόφαση από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 4 Μαρτίου έως και την Τρίτη, 16 Μαρτίου.

Αλλαγές στους κωδικούς 2, 4 & 6

Για τον κωδικό 2 στα sms, που αφορά σε αγορές, θα προβλέπεται μια χιλιομετρική απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από το σπίτι ή εντός των ορίων του οικείου δήμου.

Για τον κωδικό 4 στα sms, που αφορά σε βοήθεια προς άνθρωπο σε ανάγκη, τα αστυνομικά όργανα εντέλλονται να ζητάνε περαιτέρω διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο.

Για τον κωδικό 6 στα sms, που αφορά σε σωματική άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, στο 13033, θα γίνεται χωρίς τη χρήση οχήματος, άρα σε απόσταση κοντινή από την οικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required