9 Μαρ 2021

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης Δημήτρη Κουρσουμπά.

Συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως η πανδημία και το μεταναστευτικό, με τον Περιφερειάρχη να τονίζει για μια ακόμη φορά τη θέση της Περιφερειακής Αρχής, μεταφέροντας παράλληλα τη βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου για πλήρη αποσυμφόρηση των νησιών και την αντίθεσή τους για την κατασκευή μόνιμης δομής. 

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής ζήτησε τη συνεργασία του Περιφερειάρχη, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Υποδέχτηκα σήμερα τον Υφυπουργό κ. Στεφανή με τον οποίον συζητήσαμε θέματα της επικαιρότητας. Τον συνεχάρην για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο θέμα της φύλαξης των συνόρων μας και παράλληλα του μετέφερα τη βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου και τη δική μου, οι οποίοι αντιτίθενται στηνδημιουργία νέων μόνιμων δομών στα νησιά μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required