23 Μαρ 2021

Tη Σάμο «υιοθέτησε» η ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεργασία με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live

Tο νησί της Σάμου «υιοθέτησε» για έναν ολόκληρο χρόνο, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, η οποία συνεργάζεται με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live και στηρίζει τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν αναπαραγωγικές και οικονομικές δυσκολίες.

Ειδικότερα, τα ζευγάρια που κατοικούν στο νησί και απευθύνονται στο σωματείο, έχουν την ευκαιρία να δώσουν ζωή στο όνειρό τους να γίνουν γονείς και να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Η συνεργασία της ΒΙΑΝΕΞ με το σωματείο Be-Live ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο, όπου και υιοθέτησε εξ ολοκλήρου το έργο του σωματείου για το νησί της Σάμου, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ζευγάρια και να καλυφθεί το κόστος των απαραίτητων διαδικασιών.

Το πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη κατά το τελευταίο εξάμηνο, έχει ήδη φέρει ευχάριστα νέα: το πρώτο ζευγάρι από τη Σάμο που απευθύνθηκε στο σωματείο αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του τον Ιούλιο. Παράλληλα, άλλα τρία ζευγάρια έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία διερεύνησης και έναρξη θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης, με πολύ θετικές ως τώρα ενδείξεις.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεισφέρουμε στο πολύτιμο έργο της Be-Live, ενός σωματείου που ιδρύθηκε για να βρίσκεται δίπλα στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Ο Όμιλός μας στοχεύει πάντα στο θετικό αντίκτυπο των πρωτοβουλιών του, με κάθε μας ενέργεια να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία πρακτικά και οργανικά. Έτσι, με χαρά υιοθετήσαμε το νησί της Σάμου, με σκοπό να καλύψουμε το κόστος για τις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης των ζευγαριών του νησιού που απευθύνονται στην Be-Live», δήλωσε, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Για τη συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ, μίλησαν οι ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live, Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης: «Μέσα από αυτή τη συνεργασία που είναι μοναδική, θέλουμε να δώσουμε στα ζευγάρια τη δυνατότητα όχι μόνο να ελπίζουν, αλλά να ζήσουν το θαύμα της ζωής και να αποκτήσουν σύντομα το δικό τους μωράκι».Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required