19 Απρ 2021

Σεισμός Σάμου - Η επόμενη μέρα

Η "Συμπαράταξη Πολιτών" έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που συνδέονται με το σεισμό της Σάμου και ιδιαίτερα για την επόμενη μέρα τόσο σε ότι αφορά στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας (ιδιωτών και επιχειρήσεων) όσο και τον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης του νησιού.


Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης (21/4) έχει οριστεί η «Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης πορείας Ανασυγκρότησης Σάμου μετά τον σεισμό» όπως έχει αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου και ο ορισμός των μελών της ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για την υλοποίηση όσων απαιτούνται.

Η "Συμπαράταξη Πολιτών" οργανώνει την Πέμπτη (22/4) στις 7 μ.μ. εκδήλωση με θέμα «Σάμος: σεισμός η επόμενη μέρα» με ομιλητές τους κ.κ. Σταύρο Μπένο, Νίκο Μπελαβίλα και Βασίλη Τεντόμα και συντονιστή τον Γιάννη Σπιλάνη. Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές Σάμου και Χίου κ.κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και Ανδρέας Μιχαηλίδης, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, η Περιφερειακή Αρχή, οι δήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Στάντζος και Αλέξανδρος Λυμπέρης καθώς και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων που έχουν πληγεί περισσότερο, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του ΤΕΕ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σάμου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required