19 Απρ 2021

Ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών ευχαριστεί την οργάνωση «GoFundMe»

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Σάμου προς τη φιλανθρωπική οργάνωση «GoFundMe» που πρόσφερε 13.000 € που βοήθησαν στην απόκτηση 181 tablet για τους μαθητές της Σάμου.


"Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ευχαριστεί τη φιλανθρωπική οργάνωση «GoFundMe» για τη δωρεά 13.000 ευρώ τα οποία αξιοποιήθηκαν για την αγορά 181 tablet και διανεμήθηκαν σε μαθητές του νησιού μας σε δύο δόσεις (Δεκέμβριο και Απρίλιο), με σκοπό την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαιδευτικής διαδικασίας. Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί μας, αλλά και μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξιέπαινες τέτοιες έμπρακτες κινήσεις στήριξης και αλληλοβοήθειας.

Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Σάμου ευχαριστεί για την προσφορά τόσο τους δωρητές , όσο και τις ενέργειες των κυριών Ελένης Καλτάκη, Dora Papoutsakis και Doris Donlou-Richmond για την ολοκλήρωση όλης αυτής της προσπάθειας και σας εύχεται καλή συνέχεια στο έργο σας!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required