24 Απρ 2021

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και η "Παγκόσμια Ημέρα της Γης" στην έκθεση "Greek Panorama Virtual"

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στα πλαίσια συμμετοχής του στην πρώτη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Greek Panorama Virtual», www.greekpanorama.com, έλαβε μέρος την Πέμπτη, 22 Απριλίου, σε διαδικτυακή εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», με συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν την αειφορία τον πράσινο τουρισμό και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε σύζευξη με Γερμανία, όπου συμμετείχε και η διευθύντρια του ΕΟΤ Γερμανίας κ. Βίκυ Στρούμπου, η οποία παρουσίασε το έργο του ΕΟΤ αναφορικά με την προώθηση της χώρας μας στη Γερμανική αγορά.

Το Δήμο Ανατολικής Σάμου, εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Κάιλα και ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών & Ναυτιλιακών Πρακτόρων Σάμου, κ. Δημήτρης Κασμιρλής.

Αναφέρθηκαν στη Σάμο, ως έναν γνωστό τουριστικό προορισμό στη Γερμανική αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και στις συχνές απευθείας πτήσεις charter που υπάρχουν κάθε χρόνο από και προς το νησί.Εκτενής συζήτηση έγινε για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και το έργο της, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τουρισμό.

Με την δυναμική προβολή της «Greek Panorama Virtual» προορισμοί και επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευρεία διασπορά και επικοινωνία με τους μελλοντικούς επισκέπτες τους, λειτουργώντας όλο το χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required