5 Μαΐ 2021

Τουρισμός 2021 - 21 πτήσεις από Ισραήλ για Σάμο με έναρξη την 28η Ιουνίου

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο που λάβαμε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου κ. Εμμ. Βαλή, τη φετινή τουριστική σεζόν εξασφαλίστηκαν 21 πτήσεις που θα συνδέσουν το Ισραήλ με τη Σάμο. Στο σχετικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Με το παρόν Δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου θέλει να ενημερώσει όλους τους φορείς του τουρισμού πως μετά από πολύμηνες προσπάθειες της Ενώσεως Ξενοδόχων Νομού Σάμου και σε άψογη συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου αλλά και τον κύριο Κασμιρλή, Πρόεδρο του Συλλόγου Πρακτόρων Τουριστικών Γραφείων, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το επίσημο άνοιγμα προς την τουριστική αγορά του Ισραήλ. Για την σεζόν 2021 έχουν προγραμματιστεί 21 πτήσεις από το Ισραήλ για την Σάμο, με προσδοκώμενο συνολικό αριθμό επισκεπτών περίπου στις 3.000. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν σε εβδομαδιαία βάση μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα δώσει μια ανάσα στο πολύπαθο νησί μας και θα τονώσει τον τουριστικό κλάδο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζεται. Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις καθώς η αγορά του Ισραήλ αποτελεί βασική επιδίωξη όλων των ευρωπαϊκών προορισμών λόγω του συνολικού εμβολιασμού των πολιτών της.

Η Ένωση Ξενοδόχων στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές που ευελπιστούμε πως θα τονώσουν περαιτέρω την τουριστική κίνηση του φετινού καλοκαιριού αλλά και την ανάδειξη της Σάμου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required