3 Μαΐ 2021

ΕΛΜΕ Σάμου: Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 6ης Μαΐου

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπάιδευσης Σάμου καλεί τα μέλη της κι όλους τους εργαζόμενους στην απεργία της 6ης Μαΐου. «Αγωνιστικά – Ταξικά τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά!


Οι νεκροί του Σικάγο, οι νεκροί του ’36, οι νεκροί της Καισαριανής, οι αγώνες της εργατικής τάξης και των εργαζομένων, θα γιορταστούν στους σημερινούς αγώνες για ζωή, υγεία και δουλειά με δικαιώματα, για σπουδές και ελευθερίες, ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και τον πόλεμο.

Συμμετέχουμε μαζικά, αγωνιστικά-ταξικά τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 ΚΑΤΩ τα χέρια από τα συνδικάτα και από το δικαίωμα στην απεργία. Κάτω τα χέρια από το οκτάωρο και τις κατακτήσεις μας!

 Μέτρα για την πανδημία – μικρά τμήματα – μαζικά τεστ – μόνιμες προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία.

 Καμία αξιολόγηση/χειραγώγηση.

 Μείωση της ύλης των πανελλαδικών – ανατροπή της μείωσης εισακτέων – γενναία αύξησή τους.

 Προαγωγή – απολυτήριο όλων των μαθητών χωρίς εξετάσεις. Αναπροσαρμογή της ύλης για όλες τις τάξεις την επόμενη χρονιά. Κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων.

 ΚΑΤΩ ο νόμος «Κεραμέως-Χρυσοχοίδη». Όχι σε πανεπιστημιακή Αστυνομία, πειθαρχικά,
διαγραφές. ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ 4692/4763/4777. 

Έξω ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ!

Όλοι στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που καλούν το ΕΚ Σάμου και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 6 Μάη, στις 10:00 το πρωί στο Βαθύ!


ΕΛΜΕ Σάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required