17 Μαΐ 2021

Εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό από την ΤΟ Σάμου της ΚΝΕ

Η ΤΟ Σάμου της ΚΝΕ πραγματοποίησε την Παρασκευή, 14 Μαΐου, παρέμβαση στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ. Με πανό, πικέτες και ανατυπώνοντας τη στήλη "Η άποψή μας" από το φύλλο του Ριζοσπάστη της Πέμπτης 13/5, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ πραγματοποίησαν ένα πλατύ άνοιγμα στην πόλη.

Τα συνθήματα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό δυνάμωσαν όταν οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες, εγκλωβισμένοι στο αίσχος του camp στο Βαθύ της Σάμου, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πυθαγόρα. Φτιάχνοντας τα δικά τους πλακάτ, φωνάζοντας συνθήματα όπως για την απελευθέρωση πολιτικών κρατούμενων και Free Free Palestine, εξέφρασαν την οργή και την αγανάκτησή τους για το συνεχιζόμενο έγκλημα.





3 σχόλια:

Αγγελος είπε...

Μ' άρεσε το πλατύ άνοιγμα με 5-6 λαθρομετανάστες.
25 000 000 ΚΟΥΡΔΟΙ στην ΤΟΥΡΚΙΑ υποφέρουν από τους τουρκομογγόλους κατακτητές της χώρας τους.Γι αυτούς καμία διαμαρτυρία.Αριστερά υποκείμενα, κρατάνε τις σημαίες της Παλαιστίνης, του Πακιστάν, του Ισλάμ, τα σφυροδρέπανα, αλλά ουδέποτε την ελληνική.
μόνον οι αριστερόστροφοιφασίστες, είναι με τους τρομοκράτες της Χαμάς.Πόσο πιο φανερά Τουρκόφιλοι είστε, φίδια μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Τούρκοι και Χαμάς είναι εχθροί των Ελλήνων. Η Χαμάς ήθελε την Αγιασοφιά τζαμί και όλη την Κύπρο τουρκικη.Τελικά όλο αυτό το πλατύ άνοιγμα ήταν υπέρ του Ερντογάν από τους εδώ πράκτορες του.

Αγγελος είπε...

Κοινά θαλάσσια σύνορα με την Παλαιστίνη, ζητά ο «πατέρας» του τουρκολιβυκού μνημονίου.Την υπογραφή συμφωνίας για τον καθορισμό «κοινών» θαλάσσιων συνόρων, με την Παλαιστίνη, ζητάει από την τουρκική κυβέρνηση ο θεωρητικός της «Γαλάζιας Πατρίδας» και «πατέρας» το παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, απόστρατος ναύαρχος Τζιχατ Γιαϊτζί.

Αγγελος είπε...

Ριζοσπάστης 12 Ιουλίου 1935.
«Αν δεν νικιόμασταν στην Μικρασία, η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε»

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required