6 Μαΐ 2021

Εξέπνευσε ακόμη ένας ασθενής με κορωνοϊό

Δυστυχώς ακόμα ένας ασθενής δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη κατά του Covid-19 στο νησί μας. Πρόκειται για ένα συμπολίτη μας 72 ετών από τη Λέκκα Σάμου, ο οποίος εισήχθη στην Παθολογική Κλινική - Τμήμα Covid στις 4 Απριλίου και στη συνέχεια στις 11 Απριλίου εισήχθη στη ΜΕΘ του ΓΝ Σάμου. «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νίκος Στεφανής στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας:

«Από την αρχή της πανδημίας κατά του κορωνοϊού Covid-19, το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, σε όλες τις βαθμίδες του έχει υπερβάλλει εαυτό.

Έχουμε ενισχυθεί με προσωπικό, υπάρχουν όμως και αποχωρήσεις προσωπικού (συνταξιοδοτήσεις, προσωπικές επιθυμίες), αλλά συνεχίζουμε να φροντίζουμε και να δίνουμε την καθημερινή μας μάχη εις όφελος όλων των ασθενών.

Όσον αφορά το θέμα της πανδημίας Covid-19 στη Παθολογική Κλινική, όπου έχει δημιουργηθεί το τμήμα Covid-19, έχουν δοθεί 32 εξιτήρια και παραμένουν ακόμα νοσηλευόμενοι 4 ασθενείς.

Στη ΜΕΘ έχει δοθεί 1 εξιτήριο και παραμένουν ακόμα νοσηλευόμενοι πέντε 5 ασθενείς. Δυστυχώς όμως έχουν φύγει από τη ζωή και πέντε 5 συνάνθρωποί μας.

Συνεχίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required