14 Ιουν 2021

Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ - Αίτημα για προκύρηξη 24ωρης απεργίας στις 16 Ιουνίου

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει 24ωρη απεργία για την Τετάρτη, 16 Ιουνίου, για όλο το νομό Σάμου. Το Εργατικό Κέντρο Σάμου ήδη έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία, οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πρέπει να κινηθούν μαζί.


Στην ανακοίνωσή του το Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ αναφέρει: «Οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά μας έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την συνέχιση του αγώνα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα, με σταθερό ωράριο, για να μην γίνουμε εμείς και τα παιδιά μας σκλάβοι του 21ου αιώνα.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι το μήνυμα της απεργίας στις 10-6 ήταν ξεκάθαρο: Το νομοσχέδιο-έκτρωμα δεν διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί! Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία να καλέσουν την ΑΔΕΔΥ και τις ομοσπονδίες τους και να προετοιμάσουν την απεργία.

Πρόεδρος                                                Γραμματέας
Σταμάτης Φιλιππής                         Μανώλης Παχυμανώλης»

2 σχόλια:

Αγγελος είπε...

Εσείς της ΑΔΕΔΥ ούτως ή άλλως βρίσκεστε σε καθημερινή αργία, οπότε προς τι η απεργία;.

Αγγελος είπε...

Με ανησυχεί ιδιαίτερα που δεν βλέπω μια διαμαρτυρία από επαγγελματικά σωματεία των νησιών, για την νέα απεργία από επαγγελματίες απεργούς, σαν αυτούς που σταματούν τα βαπόρια, και που δεν έχουν ούτε ναυτικό φυλλάδιο, ούτε έχουν πατήσει το πόδι τους σε βαπόρι, με πρώτο και καλύτερο τον αιώνιο πρόεδρο των ναυτών, ο οποίος αν σήμερα ανέβει σε βαπόρι είμαι σίγουρος πως θα ξερνοβολάει σαν γατί. Θέλω να πιστεύω πως αυτή την φορά το κράτος θα πράξει τα αυτονόητα. Τα νησιά στενάζουν από την φτώχεια και οι κομματικοδίαιτοι επαγγελματίες απεργοί, παίζουν στην πλάτη των νησιωτών ταμπούρλο.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required