30 Ιουν 2021

«ΗΔΥΛΗακές Ιστορίες… και παραμύθια» - Βιβλιοπαρουσίαση στις 9 Ιουλίου

Ο Σύλλογος Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» διοργανώνει την παρουσίαση της πρόσφατης έκδοσης του δεύτερου βιβλίου με τίτλο «ΗΔΥΛΗακές Ιστορίες… και παραμύθια». Δέκα συγγραφείς, που κατάγονται ή ζουν στη Σάμο, γράφουν ιστορίες και παραμύθια για μικρούς, μεγάλουςκαι πολύ μεγάλους αναγνώστες. 

Το υλικό είναι ποικίλο από κάθε άποψη, αλλά επικεντρώνεται στον μύθο και στην ευφάνταστη αφήγηση. Οι αφορμές και τα θέματα αντλούνται από την ελληνική μυθολογία, την προϊστορία της Σάμου, τα ζώα της θάλασσας και της στεριάς, το φυσικό και υπερφυσικό περιβάλλον, τους κλασικούς αισώπειους μύθους και από σύγχρονα φαινόμενα και συμπεριφορές: την προσφυγιά, την ελπίδα, την ερημία του ανθρώπου, τις παραδόσεις…

Οι συγγραφείς: Άννα Ασημίνα, Φώτης Βλάχος, Μιχάλης Ζαμπούνης, Κούλα Καραμηνά-Πόθου, Νίτσα Κιάσσου, Σταύρος Κουτράκης, Έρη Ρίτσου, Λουκάς Τζόγιας, Έλσα Χίου, Έλενα Χουσνή.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Δημητριάδης και Χρίστος Λάνδρου

Εξώφυλλο: Δημήτρης Σεβαστάκης

Τραγουδάει η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου

Διεύθυνση Χορωδίας: Γιώργος Κουμαραδιός

Το βιβλίο παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μάνος Στεφανάκης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο των λυόμενων, πρώην Γυμνασίου Καρλοβάσου, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, ώρα 20:30΄.

Είσοδος ελεύθερη.

Σημ.: Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required