1 Ιουν 2021

Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 ώρα 17:00. Το Επιμελητήριο Σάμου, μετά από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, προκειμένου τα μέλη του να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα και να προετοιμαστούν σωστά για το άνοιγμα της φετινής σεζόν.
 
Υποβολή αίτησης έως 3 Ιουνίου 2021

Συμπληρώσετε την ηλεκτρονικά την αίτηση στο παρακάτω link. Θα λάβετε επιβεβαίωση για τη διαδικασία παρακολούθησης μετά την αξιολόγηση της αίτησης.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeb7wGJ2USA-q1d9xf4ezlo8fQEvH7orqwIkGdbDaxy723ekg/viewform?usp=sf_link

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Βάση την νομοθεσία απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή διευθυντή του καταλύματος:

από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα

άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2021 πρέπει να γίνει έως 15.06.2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο τα μέλη να ειναι ταμειακά ενήμερα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης webex που διαθέτει το Επιμελητήριο Σάμου, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1000 σημεία ταυτόχρονα από τον προσωπικό τους υπολογιστή/smartphone/tablet.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε έως σήμερα, το σήμα πιστοποίησης Health First παραμένει σε ισχύ. Για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα, αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού https://www.healthfirsttourism.gr

Η επανέκδοση του σήματος πιστοποίησης Health First απαιτείται σε περίπτωση αλλαγής προσώπου υπευθύνου για την εφαρμογή του σχεδίου διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required