7 Ιουν 2021

Κ. Μουτζούρης - Επιστολή στην υπουργό Παιδείας για στήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Με επιστολή του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, αναφερόμενος σε πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου, περί ενίσχυσης και ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ζητά από την υπουργό Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, τη στήριξη του ιδρύματος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής.


Προς την Αξιότιμη
Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
κα Νίκη Κεραμέως


Αξιότιμη κα Υπουργός,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας Απόσπασμα από το Πρακτικό της 5ηςΣυνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου (ΑΔΑ: 65ΝΟ46ΜΦΟ8-4Φ9), που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2021 με θέμα την «Ενίσχυση – Ενδυνάμωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

Όπως γνωρίζετε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενισχύει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και πολιτιστικά τις τοπικές κοινωνίες όλων των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πόσο μάλλον της νήσου Σάμου, η οποία πέραν των συνεπειών της πανδημίας Covid – 19 έχει υποστεί τον τελευταίο χρόνο και τις συνέπειες ενός καταστροφικότατου σεισμού.

Θέτουμε λοιπόν υπόψη σας το εν λόγω Απόσπασμα Πρακτικού Συνεδρίασης, η Απόφαση της οποίας μας βρίσκει σύμφωνους και ευελπιστούμε στην δική σας ανταπόκριση και αρωγή στην ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required