15 Ιουν 2021

Νέος Πανσαμιακός - Διοργάνωση ποδοσφαιρικού camp 9-11 Ιουλίου

Ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζεται με την Valencia C.F., έναν από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους στο ισπανικό ποδόσφαιρο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Ο Ισπανικός σύλλογος έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την δημιουργία μέσα από τηνΑκαδημία του, νεαρών ταλαντούχων παγκόσμιας κλάσης.

Mέσα από αυτήν την συνεργασία ο Νέος Πανσαμιακός αποσκοπέι στην καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών μας, ακολουθώντας την μεθοδολογία προπόνησης της Ισπανικής ομάδας, καθώς και την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της δικής του ομάδας και του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, και μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια - Valencia CF Soccer Camp που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου, 9-11 Ιουλίου.


Παρόντες και προσκεκλημένοι θα είναι ο Vicente Roch, προπονητής της ομάδας U12 της Ακαδημίας της Valencia CF, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος του camp, αλλά και ο Mario Bonic, συντονιστής του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Περισσότερες Πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947.729094 Email: neospansamiakos@gmail.com

page2image3715776

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required