14 Ιουλ 2021

Στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου η 4η Αθλητική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου

Η «4η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» θα λάβει χώρα στο Δήμο Δυτικής Σάμου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την ερχόμενη Τρίτη, 20 Ιουλίου. Ώρα έναρξης 17:30.

Οι συνδιοργανωτές των αγώνων είναι:

· Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

· Δήμος Δυτικής Σάμου

· Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ

Περίπου 100 αθλητές του στίβου θα επισκεφθούν το νησί μας για να συναγωνιστούν στα αθλήματα όπως αγώνες ταχύτητας, άλμα και ρίψεις μεταφέροντας το αθλητικό πνεύμα του «εύ αγωνίζεσθαι» στους νέους μας.

Εκτός από τους αθλητές ακόμη 100 άτομα (κριτές, συνοδοί, εκπρόσωπου αθλητικών συλλογών καθώς και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) θα διαμείνουν το διήμερο 19 &20 Ιουλίου 2021 στο νησί μας.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες ενημερώνουμε ότι το στάδιο θα φιλοξενήσει το 50% της χωρητικότητας σε θεατές το οποίο είναι 150 άτομα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες άνω των 12 ετών οφείλουν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατο μοριακό, rapid test (το οποίο να έχει γίνει εντός των τελευταίων 48 ωρών) και για τις μικρότερες ηλικίες από 6 έως 12 ετών απαιτείται το αποδεικτικό έγγραφο του self-test.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required