7 Αυγ 2021

Βόλεϊ - 5η συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών ο "Κέρκης" Μαραθοκάμπου

Την Πέμπτη, 5 Αυγούστου, η ομάδα του "Κέρκη" Μαραθοκάμπου ανακοίνωσε για 5η συνεχόμενη σεζόν, τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών, τη δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας. Στην ανακοίνωσή του ο Α.Σ. "Κέρκης" Μαραθοκάμπου αναφέρει:

«Έτσι επίσημα κλείνει η περσινή χρονιά που το μόνο που μας άφησε είναι μια τεράστια οικονομική και αγωνιστική ζημιά καθώς στήθηκε μια ομάδα για άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία και το μόνο που προλάβαμε να δούμε ήταν δυο μήνες προπονήσεων.

Πλέον αφήνουμε πίσω μας την απογοήτευση και ξεκινάμε με αισιοδοξία αφού όλα δείχνουν ότι με τα "όπλα" που έχουμε απέναντι στην πανδημία το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί χωρίς απρόοπτα και με τον κόσμο στο πλευρό μας.

Από εμάς την διοίκηση δημιουργήθηκε πάλι μια δυνατή ομάδα με υψηλούς στόχους, με τον βασικότερο να συνεχίσουμε και πάλι να κάνουμε το νησί μας υπερήφανο με την παρουσία μας και να το διαφημίζουμε εντός και εκτός γηπέδων με την συμπεριφορά μας.

Ο κόσμος της Σάμου θα έχει την ευκαιρία να δει στα γήπεδά του πρωτοκλασάτους παίκτες και ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τιμή μας και μόνο που λέμε ότι οι ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο μας είναι η Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΣΚΥΔΡΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ.

Είμαστε σίγουροι ότι και την φετινή σεζόν οι Σαμιώτες θα είναι και πάλι διπλά μας στηρίζοντας την προσπάθειά μας όπως κάνουν όλα αυτά τα χρονιά.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required