15 Αυγ 2021

Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς σε Σάμο και Ικαρία

Φωτό αρχείου
Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Πέμπτη, 12 Αυγούστου, στο οδικό δίκτυο της Σάμου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό της οδηγού.
 
Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Ατύχημα στην Ικαρία 

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Ευδήλου Ικαρίας διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Πέμπτη, 12 Αυγούστου, στο οδικό δίκτυο του Ευδήλου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό ημεδαπό. Κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required