18 Αυγ 2021

Επιστολή του προέδρου Μαυρατζαίων για τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας στην αντιπυρική προστασία

Μαυρατζαίοι (Φωτό: Ι. Κιλουκιώτης)
Σε επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαυρατζαίων, κ. Δημήτρης Κυριαζής, στον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, περιγράφει τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στην αντιπυρική προστασία του νησιού, αναφέροντας τα εξής:

«Επιτέλους έγινε πράξη στις αρχές του μήνα το πολυπόθητο έργο της διάνοιξης αγροτικού δρόμου στο Ανατολικό άκρο των Μαυρατζαίων στις παρυφές του λόφου (Σύραχος) που περιβάλλει από εκείνη την πλευρά το χωριό. Το έργο είναι καίριας σημασίας για την αντιπυρική προστασία του χωριού μας , εξυπηρετώντας βέβαια δευτερευόντως και άλλες λειτουργείες . Η πραγματοποίηση του έργου το οποίο μας απασχόλει εδώ και πολλά χρόνια είχε βαλτώσει στα αμείλικτα γρανάζια της γραφειοκρατίας . Η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου οφείλεται στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη ο οποίος πρόθυμα και με απόλυτη συνέπεια ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα μας και μας διέθεσε τα απαιτούμενα χωματουργικά μηχανήματα . Γι’ αυτό ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαυρατζαίων εκφράζω τη βαθιά μου εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου στο πρόσωπό του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Β. Πανουράκης


Ο πρόεδρος Μαυρατζαίων Δ. Κυριαζής

Επ’ ευκαιρίας έστω και με καθυστέρηση τον ευχαριστώ δημόσια ιδιαίτερως για την μέριμνα και φροντίδα που επέδειξε για την έγκυρη μεταφορά και εγκατάσταση και μάλιστα με την προσωπική του παρουσία, προκατασκευασμένων οικίσκων για την στέγαση σεισμόπληκτων οικογενειών του χωριού μας , μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30/10/2020. Καταλήγω με την επισήμανση , (αν και είμαι βέβαιος ότι προσκρούω στη μετριοφροσύνη του) ότι ο κ. Βασίλης Πανουράκης ανταποκρίνεται με ζήλο και ευσυνειδησία στα καθήκοντά του που απορρέουν από τη θέση του και αποτελεί πρότυπο αιρετού αξιωματούχου. Τον ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και του εύχομαι ακλόνητη υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσει να ασκεί επιτυχώς το έργο του.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΜΑΥΡΑΤΖΑΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required