24 Αυγ 2021

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Β. Πανουράκης: «Διαψεύσθηκαν για άλλη μια φορά οι "τοπικές Κασσάνδρες"...»

Δημοσιεύθηκε στις 20 Αυγούστου σε ΦΕΚ η τρίτη και οριστική κατά σειρά απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, για την καταβολή του υπόλοιπου 50% της Οικονομικής Συνδρομής που λαμβάνουν οι τοπικές επιχειρήσεις της Σάμου που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό και το επακόλουθο τσουνάμι της 30ής Οκτωβρίου 2020.
 
Σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, αναφέρει: 
«Διαψεύσθηκαν για άλλη μια φορά οι «τοπικές Κασσάνδρες» και όσοι επιμελώς διέδιδαν στους πληγέντες συμπολίτες μας την εγκατάλειψή τους από το κράτος. Για πρώτη φορά το ύψος της καταβολής της αποζημίωσης καλύπτει το 70% του νομοθετημένου κόστους των ζημιών. Το γεγονός αυτό ύστερα από αίτημα του κ. Βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη αποδέχθηκε και αποτύπωσε με ενέργειές του άμεσα, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, τέως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και νυν Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό σε θέματα Κρατικής Αρωγής, τους οποίους ευχαριστώ δημόσια.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου αρμόδια για την διαχείριση εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων μετά το πλήγμα του σεισμού, συνέβαλε και συμβάλει στην διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων και εκφράζω στα μέλη της επιτροπής καταγραφής και συγκέντρωσης των δικαιολογητικών, τα δημόσια συγχαρητήριά μου.».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required