29 Αυγ 2021

«Πυθαγόρειο» Γενικό Λύκειο Σάμου - Ευχαριστήριο μήνυμα μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του "Πυθαγορείου" Γενικού Λυκείου Σάμου θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριές του. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτά τα 95 παιδιά που φέτος έδωσαν έναν πραγματικά τιτάνιο αγώνα, απέναντι σε απίστευτα αντίξοες συνθήκες, παραδίδοντας σε όλους εμάς μαθήματα θάρρους, υπομονής και επιμονής, δύναμης ψυχής και χαρακτήρα. 

Ίσως άλλοι συμμαθητές σας ανά την Ελλάδα να μην υπέφεραν τόσο όσο εσείς. Εσείς αντέξατε. Φτάσατε ως το τέλος διανύοντας έναν δρόμο μακρύ κι επίπονο από κάθε άποψη. Σίγουρα η επιτυχία σε μια σχολή είναι για όλους εσάς τους εξήντα εννέα που τα καταφέρατε μια νέα αρχή, ένα νέο σκαλοπάτι στη ζωή σας, αλλά το ίδιο σίγουρο είναι πώς όλοι μαζί , και οι ενενήντα πέντε που δώσατε τον αγώνα των εξετάσεων, κερδίσατε πολλά περισσότερα και μας διδάξατε άλλα τόσα. Άλλωστε το ταξίδι είναι αυτό που έχει πάντα την αξία του και όχι ο προορισμός. Και το ταξίδι για όλους μόλις έχει ξεκινήσει.

Το σχολείο σας θα μένει για πάντα δίπλα σας, γιατί αυτή η συμπόρευση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια δε σταματά εδώ. Εδώ απλώς βρισκόμαστε για να δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλες και όλους, όσοι και όσες, κατάφεραν να πετύχουν σε κάποια από τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά ταυτόχρονα να υπενθυμίσουμε σε όσες και όσους δεν τα κατάφεραν πως το να σκοντάψουμε δεν είναι κακό. Αντιθέτως είναι υπέροχο γιατί μας δίνει τη χαρά του να ξανασηκωθούμε. Και κάθε φορά που σηκωνόμαστε είναι από μόνο του κάτι πανέμορφο.

Σας ευχαριστούμε παιδιά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required