9 Αυγ 2021

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, για τους πυρόπληκτους

Φωτό: INTIME
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τους πληγέντες συμπολίτες μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε πλήρη συντονισμό με τη ΚΕΔΕ. Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει τα εξής:

«O σεισμόπληκτος Δήμος μας στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πυρόπληκτοι συμπατριώτες μας, είναι δίπλα τους. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και στην περίπτωση των συνανθρώπων μας, που προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αλλά και την ίδια τους την ζωή από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο από σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου από τις 09.00-14:00 και 18:00-21:00 και κάθε μέρα τις ίδιες ώρες έως τις 14 Αυγούστου 2021 στους χώρους συγκέντρωσης :

1.Κλειστό Γυμναστήριο πόλεως Σάμου (όπισθεν ΔΟΥ) τηλ: 2273028051

2.Εγκαταστάσεις Δήμου στη Χώρα Σάμου τηλ: 227391594

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται με την ευθύνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Π.Π. του Δήμου. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια εθελοντών και εθελοντριών για την καλύτερη οργάνωση της δράσης ( δήλωση συμμετοχής στο τηλ 6977256896).

Συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας , εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, είδη προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, αντισηπτικά, γάζες, ισοτονικά, σκυλοτροφές , γατοτροφές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6932592046- 6977256896- 6985874363.

Ο Δήμος μας γνωστοποίησε ήδη αρμοδίως ότι αν παραστεί ανάγκη μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά με τους συνοδούς τους από τις πυρόπληκτες περιοχές.

Από την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρό της, μας γνωστοποιήθηκε ότι σε συνεννόηση με τους Δήμαρχους των πληγεισών περιοχών καταγράφονται συνεχώς οι άμεσες ανάγκες τους ώστε η βοήθεια που θα παρέχεται να είναι αποτελεσματική και ουσιώδης. Δημιουργήθηκε έτσι μια φόρμα καταγραφής για το τι μπορεί κάθε φορέας ή ιδιώτης να συγκεντρώσει και να διαθέσει στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Αναλυτικά την επιστολή μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω link: https://kede.gr/.../%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F...

Και εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών που πρόεκυψαν συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfN6i4UqvMo5i.../viewform

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας και τους φορείς να προσφέρουν ώστε να σταθούμε ως νησί του εθελοντισμού και της προσφοράς για άλλη μια φορά εμπράκτως στο πλευρό των συνανθρώπων μας που διανύουν δύσκολες ώρες.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required